Kinderfeestjes

Je feestje op het strand, in de duinen of in het park… Jij en je vrienden en vriendinnen zullen je partijtje niet snel vergeten!

Waar wil je jouw feestje in de natuur gaan geven? Wil je een strandfeestje houden? Of lekker in de duinen feesten? Of zet je op je verjaardag liever de bloementjes buiten, in het park. We geven alle activiteiten een extra feestelijk tintje, doen leuke spelletjes en nemen tussendoor een glaasje limonade met wat lekkers. Alle feestgangers krijgen natuurlijk ook een leuke herinnering mee naar huis! Je kunt kiezen uit verschillende programma's! Kijk bij 'kindergroepen' voor een overzicht!

Wil je taart meenemen? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit aan bij je reservering en we maken er een vrolijke picknick van!

Prijs: €9,00 per kind ( €7,50 plus €1,50 voor extra's)

Minimaal 8 kinderen of €72,00.

Begeleiders gratis!

Kindergroepen

Voor zowel grote groepen kinderen als kleine groepjes hebben we leuke, educatieve en spannende programma's samengesteld

Al onze programma's bestaan uit verschillende activiteiten en bevatten observeer- , maak- en doe- opdrachten of een begeleide speurtocht met opdrachten. Het programma wordt afgesloten met een aantal spelletjes. De activiteiten worden aangepast aan leeftijd en niveau van de kinderen.